Werken bij

Ben jij die vakjoekel die ons team komt versterken?

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de Truck- en Trailerservice waar je jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau kunt tillen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde truckmonteurs die zelfstandig kunnen werken en proactief handelen.

Als onderdeel van ons hechte team kun je je verheugen op afwisselende werkzaamheden en uitdagingen op hoog niveau. Wij zoeken echte sleutelaars die niet bang zijn om hun handen vuil te maken en die analytisch kunnen denken om tot de beste oplossingen te komen. Bij ons gaat het niet alleen om het oplossen van problemen, maar ook om procesmatig denken en het creëren van oplossingen die duurzaam zijn.

Bij ons krijg je de kans om je talenten te ontplooien en uit te blinken. Wij zijn op zoek naar mensen die gepassioneerd zijn over hun werk en die elke dag willen leren en groeien. Als je beschikt over de nodige ervaring en vaardigheden om ons team te versterken, dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Maar ook als je wil leren ben je van harte welkom om kennis te komen maken.

Bij ons is geen klus te groot of te klein. Als je graag deel wilt uitmaken van een team dat er trots op is om de beste kwaliteit te leveren en een uitstekende service te bieden aan klanten, dan is van Mierlo Truckservice de juiste plek voor jou.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling. Als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging en wilt werken bij een bedrijf dat hoogwaardige technische oplossingen biedt, solliciteer dan vandaag nog bij ons.

Join our team!

 


 

acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×